Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Restart Systems

Uw computer oplossingLavendellaar 9
5467BG Veghel

Telefoon:

06-51024110

E-mail:

Website:

http://www.restartsystems.nl

KvK:

17217152

Openingstijden:
Restart Systems werkt uitsluitend op afspraak

Telefonisch bereikbaar:
- op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur
- op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Bedrijfsomschrijving:
Restart Systems is een gespecialiseerd bedrijf dat actief is binnen de computerbranche. Naast het uitgebreide dienstenpakket bent u bij Restart Systems aan het juiste adres als het gaat om de aanschaf van computerhardware. Restart Systems werkt voor particulier en kleinbedrijf.

Restart Systems is aangesloten bij het ICT-waarborgfonds. Dit fonds biedt u zekerheden waar u als klant een beroep op kunt doen. Dit heeft o.a. betrekking op betrouwbaarheid, geschillenbehandeling en garantieverplichtingen.

Social Media

Restart Systems is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies


Een laptop ter reparatie aangeboden bij Restart Systems. Na 6 weken was de laptop gerepareerd, alleen waren er nog kleine dingen die niet hersteld konden worden. Die waren stuk gegaan buiten hun schuld om, zeiden zij. Ik moest voor de verrichte werkzaamheden 240 euro betalen. Gelukkig heeft een andere laptophersteller de laptop deskundig hersteld door nieuwe stuurprogramma's te installeren en diverse aansluitingen te maken. Deze laptophersteller heeft dit kosteloos voor mij gedaan. Breng uw PC of laptop nooit naar Restart Systems want je gaat er niet mee op voorruit. Je portemonnee wordt er leeggeplunderd.
door: Epiek op 11/5/18


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.